Termeni şi condiţii

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.klgtools.ro reprezinta si acordul dumneavoastra de a respecta termenii si conditiile de mai  jos:


1. Informatiile furnizate de KLG Tools srl sunt folosite numai pentru efectuarea comenzilor.

2. KLG Tools srl, in conformitate cu legislatia in vigoare, nu furnizeaza datele personale ale clientilor persoanelor terte, nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clienti fara acordul explicit al acestora !

3. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de mail furnizata.

4. Produsele comercializate prin intermediul www.klgtools.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului, iar in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, dupa caz. De asemenea, atat pretul cat si specificatiile tehnice nu reprezinta niciun fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara o notificare in prealabil. Fotografiile produselor au caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv !

5. Garantia se solutioneaza la sediuI KLG Tools srl prezentat in pagina de contact, prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise in vederea solutionarii garantiei (tur-retur) se va face astfel : de la client catre KLG Tools srl, plata va fi suportata de client, iar de la KLG Tools srl catre client, plata va fi suportata de KLG Tools srl.

6. Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate in termen de 14 zile de la primire fara penalizari si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. KLG Tools srl   va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care au suferit modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, murdarite, etc.

7. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu  O.G. 21/1992 si H.G. 394/1995. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie (dupa caz). In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

8. Toate preturile produselor din magazin sunt afisate în RON, cu TVA inclus. Preturile sunt unitare si nu includ costurile de livrare, daca nu este precizat altfel.

9. Deşi se fac eforturi constante pentru corectitudinea informaţiilor, precizam ca pot aparea erori de operare in privinţa preturilor sau   a caracteristicilor, sau acestea pot fi schimbate fara preaviz.  Daca apar produse cu pretul 0 Ron, KLG Tools srl nu este obligat sa livreze marfa. De asemenea imaginile produselor au un caracter informativ, producatorul putand aduce modificari culorilor sau caracteristicilor.